fbpx

Glamping - glamorøs camping!

Overnatting utenom det vanlige for 2 – 4 personer pr glamp. Glampingene ligger i idylliske naturomgivelser, og en overnatting her danner ett perfekt utgangspunkt for en tur til den etterhvert så berømte Himakånå.

Her sover du i komfortable senger med gode dyner og hører på naturens lyder og får den friskeste luften. Sitter ute om kvelden med kos ved bål-pannen som hver glamp har, og nyter utsikten over fjorden og opp til fjellet der “Himakånå” er. En velger selv om en skal ha 2 eller 4 personer i glampen, og om en vil ha en dobbelseng eller fire enkeltsenger osv.

Her kan du også låne sykler og kanoer med fiskeutstyr! Det er flott å fiske rett fra marianen også. Om en er litt tålmodig, skal det mye til for at en ikke får fisk der! Ta også med badetøy da det pleier å bli gode badetemperaturer i vannet ved vår godt beskyttet sandstrand på området!

Kafehuset med stue/oppholdsrom, kjøkken for egen matlaging, tre toaletter og ett av dem med dusj, ligger ca 300 m fra glampene. Huset er til fri dispoisjon for alle overnattede hos oss. Det er et eget kjøleskap, men noe begrenset kapasitet for mange, men hver glamp har egen kjøleboks også.

Det er en Joker-butikk i bygda, ca 5 minutters gange. Åpningstider kl 8-18 hverdager, kl 8-16 lørdag. Kunstgressbane og tennisbane ligger ca 5 minutter unna. Vi har tennis-racket, fotball osv i fellesrommet i “Kafe-huset”.

Stien opp til “Himakånå” ligger ca 10 minutters gange fra vår park og det tar ca 1-1,5 time å gå opp og ca 40-50 minutter ned igjen.

Se ellers under “Om Nedstrand” for flere bilder av glampene, rommene og området!

Pris pr glamp er kr 1 400 for 2 personer og kr 1 800 for 4 personer. 

Booking

Kontaktperson

Fornavn Etternavn

Nedstrand guide