fbpx

Nedstrand Fjordresort

Ferie- og fritidsanlegg på Tveit – Hinderåvåg på Makalause Nedstrand.

Resorten består av Høyt & Lavt Klatrepark, Glamping og Romutleie, Nedstrand Fjordmarina og hyttefeltet Nedstrand Fjordpark.

Fjordresorten ligger i idylliske Nedstrand ved Tveit Gard. Nedstrand er kjent som ei fruktbygd og bygda ligger godt skjermet for nordavinden og er blant de mest solrike og varmeste områdene i Rogaland. Gåavstand til strand, båtplass, butikk, kirke, fotballbane, svømmehall m.m. Over 20 km med tur- / sykkestier i Tveitåsen med sin unike skog der en over mange år dyrket frem over 80 tresorter.

Det er initiativtaker Odd Erik Salvesen (Nedstrand Adventure / klatreparken mv) og Atle Berg (eier Ølen Betong Gruppen) som står bak dette prosjektet. Klatreparken har vært operativ i 9 år nå og marinaens første byggetrinn var i 2019. Nå er vi klar til å ta fatt på hyttefeltet og utvikling av marinaområdet med promonade, sosial plasser, redskapsboder mv.

Det er kun 1-1,5 times vandring opp til den spektakulære “HIMAKÅNÅ” som på kort tid har vokst seg til å bli en av de største attraksjonene i vår region med over 30 000 besøkende. Derfor velger mange overnatting hos oss og dermed får både en unik klatreopplevelse i vår sjarmerende og utfordrende klatrepark med landets eneste Fjord Zip-line, samt en flott tur opp til “Himakånå”, men grill- og vedkos på kvelden.

På fine dager tar en gjerne noen timer på vår strand og en svømmetur i herlige Hinderåvågen som på gode dager/kvelder kan nå opp i 23-24 grader eller en tar gjerne en kanotur, eller SUP eller kajakk ut på fjorden. Vi har også båter til disposisjon og det er flott å fiske direkte fra vår marina eller fra utvalgte steder langs land.

For hyttefeltet Nedstrand Fjordpark som lanseres medio april 2022, se mer informasjon under fanen “Hyttefelt” eller klikk her for mer info: Nedstrand Fjordpark Hyttefelt

Vår ambisjon er over tid å utvikle dette til Rogland`s trivligste og mest komplette ferieanlegg og der det er unike muligheter både for rekreasjon og aktivitet.