fbpx

Nedstrand Fjordmarina

Marinaen har en flott beliggenhet i Hinderåvågen i Nedstrand. Den ligger beskyttet til i et flott og solrikt område med lett tilgang til fjordbassenget og Ryfylket.
Hinderåvågen er en flott våg med bademuligheter og gode iskemuligheter. Sandstrand ca 100 meter fra anlegget.

Topp kvalitet på marina-anlegget hvor vi har brukt erfaren utbygger av denne type prosjekt, i vår region. Fra høsten av blir det også tilgang til elektrisitet og vann på hovedbryggene. Kun ca. 300 m til kafèen og “Høyt & Lavt klatrepark” med utsalg, toaletter, vannkrane, lademuligheter og m.m.

Kun 10 min gange til butikk og 1 times gange til spektakulære “Himakånå”.

Kontakt info:

Adresse: Tveit Gard, Hindervåg,
5560 Nedstrand

Leie båtplass

Velg her om du ønsker å besøke Klatreparken eller leie for en eller flere dager.

Loading...

Båtplasser til salgs

Vårt anlegg er godkjent for salg av ytterligere 24 plasser nå, men regulert for inntil 150 plasser. Av denne grunn holder vi av båtplasser til hytte-kjøperne og vi kommer også til å tilby noen av eksisterende hus- og hytteeiere i Hinderåvågen som har meldt sin interesse. I tillegg er det noen besøksplasser for de som vil besøke klatreparken, Himakånå eller hyttene m.v.

Anlegget har de største bølgedempere fra Wee Marina og de er ferdig til bruk med 7 m uteriggere. Vi har hatt flere båter liggende ute hele vinteren de siste to årene, men anbefaler alle å ta opp båtene om vinteren.

Prismessig ligger vi på det samme nivået som andre privat anlegg i nærheten som Hervik, Skjoldastraumen osv, dvs fra kr 140 000 for 3-meters plass.

Det å har vist seg at kjøp av en båtplass er en meget god investering ettersom det bygges for få båtplasser pga. begrenset plass og ikke minst restriktiv strandsone politikk i Norge. Også de fleste som har hus eller hytte i området vil ofte ønske å ha en båtplass tilknyttet sin eiendom da det som oftest representerer en stor merverdi, selvom en ikke har egen båt.

Småbåthavnen/marinaen er planlagt trinnvis utbygget og vi ferdiggjør nå molo og vei helt bort til molen innen februar (2022) og vi vil lage vår planlagte tre-promonade fra strandområdet bor til marinaen, samt bygge en visnings redskapsbod i løpet av mai/juni.

Vi planlegger i løpet av juni-august få lagt ned el- og vann og dermed også vannposter, tilkoblingspunkter for strøm, parkeringsplasser, en liten “sosial-sone” med benker like ved marinaen og sløyebenker for brukerne ved naustet osv. I senere byggetrinn er det også planlagt sanitæranlegg og båtopptrekk. I dag er det båtopptrekk 5 minutt unna med bil, samt tilgjengelig naust med midlertidige redskapsboder på årsbasis for de første 8 som kjøper båtplass.

Standard båtplass har en bredde på 3 meter mellom 7 meter lange utriggere. Eventuell utvidelse av båtplassens størrelse kan justeres.

Såfremt det foreligger tilstrekkelig interesse, vil Nedstrand Fjordmarina AS oppføre en felles sjøbod på marinaområdet innen 1. juli 2022, som båtplasshaverne får disponere i fellesskap med ett låsbart skap til hver med et areal på ca. 2.5 m2. Pr i dag har vi 8 boder til disposisjon i naustet til de første båtplasskjøperne og  som vi kan stille til disposisjon inntil redskapsbod blir oppført osv.

Prisen for båtplassen fra NOK 140.000,- for 3 meters plass 

Meld interesse

Fyll ut skjema for e melde interesse om båtplass.
    Kontaktperson

    Odd Erik Salvesen

    Meny