fbpx

Nedstrand Fjordmarina

Solgt 5 av 7 plasser vi nå skal selge til lokale hytte- og huseiere!

Marinaen har en flott beliggenhet i Hinderåvågen i Nedstrand. Den ligger beskyttet til i et flott og solrikt område med lett tilgang til fjordbassenget og Ryfylket.
Hinderåvågen er en flott våg med bademuligheter og gode iskemuligheter. Sandstrand ca 100 meter fra anlegget.

Topp kvalitet på marina-anlegget hvor vi har brukt erfaren utbygger av denne type prosjekt, i vår region. Fra sommeren av blir det også tilgang til elektrisitet og vann på hovedbryggene.

Kun 10 min gange til butikk og 1 times gange til spektakulære “Himakånå”.

Kontakt info:

Adresse: Tveit Gard, Hindervåg,
5560 Nedstrand

Leie båtplass ved besøk

Ring eller send melding til 95868388 når tid du ønsker å leie og hvor stor båt du har, så kommer vi tilbake til deg.

Båtplasser til salgs

Vårt anlegg er godkjent for salg av ytterligere 24 plasser nå, men regulert for inntil 150 plasser. Av denne grunn holder vi av båtplasser til hytte-kjøperne og vi kommer også til å tilby noen av eksisterende hus- og hytteeiere i Hinderåvågen som har meldt sin interesse. I tillegg er det noen besøksplasser for de som vil besøke klatreparken, Himakånå eller hyttene m.v.

Anlegget har de største bølgedempere fra Wee Marina og de er ferdig til bruk med 7 m uteriggere. Vi har hatt flere båter liggende ute hele vinteren de siste to årene, men anbefaler alle å ta opp båtene om vinteren.

Prismessig ligger vi på det samme nivået som andre privat anlegg i nærheten som Hervik, Skjoldastraumen osv, dvs fra kr 140 000 for 3-meters plass.

Det å har vist seg at kjøp av en båtplass er en meget god investering ettersom det bygges for få båtplasser pga. begrenset plass og ikke minst restriktiv strandsone politikk i Norge. Også de fleste som har hus eller hytte i området vil ofte ønske å ha en båtplass tilknyttet sin eiendom da det som oftest representerer en stor merverdi, selvom en ikke har egen båt.

Småbåthavnen/marinaen er planlagt trinnvis utbygget og vi ferdiggjør nå molo og vei helt bort til molen innen februar (2022) og vi lager nå (juni/juli 2022) planlagte tre-promonade fra strandområdet bor til marinaen, samt bygger vi en visnings redskapsbod i løpet av august.

Vi planlegger i løpet av juni-august få lagt ned el- og vann og dermed også vannposter, tilkoblingspunkter for strøm, parkeringsplasser, en liten “sosial-sone” med benker like ved marinaen og sløyebenker for brukerne ved naustet osv. I senere byggetrinn er det også planlagt sanitæranlegg og båtopptrekk. I dag er det båtopptrekk 5 minutt unna med bil, samt tilgjengelig naust med midlertidige redskapsboder på årsbasis for de første 8 som kjøper båtplass.

Standard båtplass har en bredde på 3 meter mellom 7 meter lange utriggere. Eventuell utvidelse av båtplassens størrelse kan justeres. Vi har nå solgt 5 av de 7 plassene vi nå i førsteomgang skal selge siden de resterende plassene holdes av til hyttefeltet og besøksplasser til klatreparken. Vi ønsker å tilbyd de 2 siste plassene primært til de som bor eller har hytte i nærheten i Hinderåvåg.

Nedstrand Fjordmarina AS vil oppføre en felles sjøbod på marinaområdet innen sommeren 2022. Her tilbys det inntil 8 boder à kr 50 000 til de første interesserte – herav 4 allerede er solgt og disponert til båtplasseiere.

Prisen for båtplassen fra NOK 140.000,- for 3 meters plass 

Meld interesse

Fyll ut skjema for e melde interesse om båtplass.
    Kontaktperson

    Odd Erik Salvesen