fbpx

Høyt & Lavt Nedstrand Klatrepark

Klatreparken består i hovedsak av ulike typer løyper i trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Vi har en gul løype for de aller minste (2 år og oppver) og tre grønne (“Familie Lav” og 2x”Familie Høy”) og en rød løype. Den siste “Famile Høy” og “Røde” er relativt krevende og en må være over 140 cm for å klatre den røde-løypen, men de fleste mestrer dem kjempefint etterhvert.

Løypene består bl.a. av vaiere og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene. På det høyeste er du ca 18 meter over bakken – og med dobbel-sikring 🙂 – og den lengste Zip-linen er over 300 meter og ved fjorden -den eneste i NorgeI

Høyt & Lavt klatreparker legger vi til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi har tilrettelagte tilbud for enkeltpersoner, familier og grupper. For mer informasjon, se mer under “Grupper” her og ellers på vår nettside hotylavt.no/nedstrand (knappen nedenfor). Vi åpnet parken 09.04.22 og har åpent hver helg frem til 15.06 hvor vi har åpent hver dag til 15. august.

Priser fra 210,- til 440,-

For mer detaljert informasjon om klatreparken og booking klikk på denne linken. Velkommen skal dere være!