fbpx

Fjordretreat

Fra Frykt til Fryd…

Nedstrand Fjordretreat er en del av vår resort (Nedstrand Fjordresort) her på Hinderåvåg, Nedstrand. Her har vi vår klatrepark Høyt & LavtNedstrand – som hadde over 12 000 besøkende i 2021, vi har glamper, rom, lavvo og hengekøye-overnatting, kafe, egen strand og marina m.v. Vi har også mange flotte naturbaserte aktiviteter her i ”Makalause Nedstrand” – en sann oase midt i fjordbassenget Ryfylke.

Nå tar vi vår satsing et steg videre og lanserer vår egen ”retreat” –et sted for ro, aktivitet og velvære for kropp, sinn og sjel.

Her tilbyr vi:

* Individuelle behandlinger: ved vår meget erfarne ”Integrative Therapist / Integrasjons terapeut” Anca Delia Florea. Over 20 års erfaring og over 2000 klienter i fire forskjellig land. Mer om Anca her. Obs! Anca lærer nå norsk, men er engelskspråklig enda.

* Workshops: etter hvert når hverdagen normaliseres vil vi sammen med våre partnere invitere til weekender med ulike tema. Workshops inkluderer behandling, QiQong, meditasjoner, sunn mat, sosialt samvær mv.

Vårt fokus med klatreparken og våre aktiviteter er blant annet gå fra ”Frykt til Fryd” oppnå mestring gjennom både utfordrende klatring og også gjennom deler av våre behandlingstilbud fysisk og psykisk mestring!

Referanser:

«Anca, dette er Nedstrands attraksjon når det gjelder naturlig terapeutisk kroppsbehandling. Hun utfører en profesjonell form for integrert behandling som inkluderer samtale, massasje, muskelterapi blandet med soneterapi, refleksologi og hot-stone. Tilsammen en drøm for en trøtt og sliten kropp, kan anbefales på det varmeste!»
– S. Skjoldastraumen

«Vakre omgivelser, inspirerende mennesker og verdifullt innhold for tanke, kropp og sjel»
– G. Haugesund

Booking forespørsel

Fyll ut skjema for å sende oss en forespørsel på booking. Vi tar kontakt for å avtale nærmere.  Ønsker dato *

  Pakke *


  Kontaktperson

  Anca Delia Florea

  BEHANDLINGSTILBUD

  Minimum 1.5 time
  600,-

  Anca starter alltid med en samtale for å bli kjent med klienten og evt “vondter”/problemer en spesfikt ønsker å ha fokus på. Deretter begynner behandlingen ut i fra dette.

  Vanlig pris om videre behandling: kr 850,- for minimum 1,5 times behandling.

  Under “Booking-forespørsel”, velg bare den datoen som passer og så kommer vi tilbake med alternativer for tid den dagen om det er ledig.

  Obs! Anca holder på å lære seg norsk, men er ikke utlært enda og dermed er arbeidsspråket engelsk enda. Så en må forstå og gjøre seg forstått på engelsk.

  WEEKEND SPA & PERSONLIG VEKST

  2 dagers overnatting
  3 990,- pr. pers
  • Behandling:
   • Min 3 timer behandling v/Anca. Velg mellom behagelig hot-stone massasje, reflekslogi eller sports-massasje for ømme muskler eller at Anca selv foreslår hva du trenger….
   • Min 1 time “Qigong” øving og trening
   • Manikyr for de som ønsker det
   • Meditasjon og Yoga (frivillig morgen og ettermiddagsøkter)
  • Overnatting:  To overnattinger fra Fredag – Søndag  i rom eller glamping (fra april-september). Alle får eget rom/glamp for å også få rolig egen-tid ifm “journalling” mv.
  • Kost: middag fredag, frokost-lunsj-middag lørdag, frokost-lunsj søndag
  • Aktiviteter:  Time i saltvanns-badestamp vår, turgåing på flotte turstier i området, tilgang til strand med kano, EL-sykler/vanlige for sykkel-turer i området
  • I disse weekendene har vi  maks 5 deltakere. Dette for å sikre at alle får en rolig og avslappende helg i flotte omgivelser og i en liten gruppe, samt at alle kan få  totalt 3 timers behandling.  Minimumsbestilling er 4 personer pr weekend.